Recept z www.recepty.sk
600 g ryby, soľ, mleté čierne korenie, 20 g posekaného kôpru, 20 g hladkej múky, 40 g oleja, 70 g mrkvy, 70 g petržlenu, 30 g masla, citrónová šťava, 4 kolieska citróna
Očistenú a umytú rybu osolíme, okoreníme a posypeme nadrobno posekaným kôprom a dáme do chladničky na 30 minút. Potom porcie ryby obalíme v hladkej múke a opečieme na oleji po oboch stranách. Zeleninu očistíme, pokrájame na rezance a udusíme na masle do polomäkka. Potom ju dochutíme soľou, citrónovou šťavou a obložíme ňou porcie ryby, ktoré ozdobíme kolieskami citróna.
Podávame so zemiakovou kašou.

.:: návrat ::.

© hag Bikeri.Sk 2005-11