Recept z www.recepty.sk
400 g kapra, soľ, mleté čierne korenie, 120 g varenej koreňovej zeleniny, 2-3 sladkokyslé uhorky, 2 lyžice hrášku, 2 cibule, 200 g ochutenej majonézy, citrónová šťava, cukor, citrón, vajcia uvarené na tvrdo, petržlenová vňať.
Osoleného a okoreného kapra opečieme v malom množstve oleja. Po vychladnutí ho vykostíme, stiahneme kožu a mäso rozoberieme na drobnejšie kúsky. Vložíme do misky, pridáme šťavu z pečenia, zeleninu a uhorky pokrájané na kocky, okvapkaný hrášok a na kolieska pokrájanú cibuľu. Premiešame s majonézou a podľa potreby dochutíme soľou, citrónovou šťavou a cukrom.
Necháme v chladničke odležať a podávame ozdobený kolieskami vajíčka, citrónu a petržlenovou vňaťou.

.:: návrat ::.

© hag Bikeri.Sk 2005-11